انجمن نجوم هلال نو زرقان

انجمن نجوم هلال نو زرقان

این وبسایت تنها وبسایت رسمی انجمن نجوم هلال نو زرقان است.
مطالب جدید نجومی، گزارش برنامه های انجمن و .... در این وبسایت قرار خواهند گرفت.

مترجم سایت

 ارتباط مستقیم با مدیر انجمن آیه قرآن
بایگانی
پایگاه خبری زرقان فارس
ایستگاه بین المللی در این لحظه

آغاز شمارش معکوس تا فرود فیلای بر سطح روزتا..

پنجشنبه, ۱۰ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۷ ب.ظ



نقشه رنگی از سطح روزتا


دانشمندان تیم فضاپیمای روزتا در آلمان، با استفاده از داده‌های ارسالی این سامانه نقشه‌ای رنگی از دنباله‌دار مورد مطالعه آن را خلق کرده‌اند که چشم‌انداز شگفت‌آور این جرم کیهانی را به نمایش می‌گذارد.

 بر اساس این نقشه، دنباله‌دار مورد هدف جهانی منحصر‌به‌فرد و چندوجهی است که از صخره‌های عظیم، دهانه‌ها و تخته‌سنگ‌هایی به اندازه یک خانه پوشیده شده است.

انتظار می‌رود نقشه جدید به محققان در انتخاب مکانی مناسب برای فرودآوردن نوعی فرودگر ویژه بر روی دنباله‌دار در ماه نوامبر کمک کند. این نخستین باری خواهد بود که یک فضاپیما روی یک دنباله‌دار فرود خواهد آمد.

نقشه جدید، قاره‌های دنباله‌دار 67P/Churyumov-Gerasimenko را روی سطح آن آشکارسازی می‌کند. نواحی مختلف این جرم کیهانی توسط صخره‌ها و دهانه‌ها پوشیده شده‌اند و هم‌اکنون نیز تعدادی از مناطق جدید به دلیل فعالیت دنباله‌دار در حال شکل‌گیری هستند.

دانشمندان انتظار ندارند فعالیت‌های دنباله‌دار نواحی آن را به طور قابل‌توجهی تغییر دهد، اما تحولات ظریف‌تر به آن‌ها در توضیح چگونگی شکل‌گیری دنباله‌دارها کمک خواهد کرد.


شمارش معکوس برای فرود بر سطح دنباله‌دار

بر اساس اعلام آژانس فضایی اروپا (ESA)، فرودگر Philae در تاریخ 12 نوامبر (21 آبان) بر سطح دنباله‌دار 67P/Churyumov-Gerasimenko فرود می‌آید.

فرودگر رباتیک Philae از فاصله 10 کیلومتری توسط فضاپیمای روزتا بسمت دنباله‌دار 67P رها شده و پس از هفت ساعت، بر سطح دنباله‌دار فرود خواهد آمد.

این فرودگر 100 کیلوگرمی در طول زمان فرود، تصاویری از سطح و محیط اطراف دنباله‌دار تهیه خواهد کرد و پس از قرار گرفتن در معرض گرانش ضعیف دنباله‌دار و فرود بر سطح آن، تصویر پانورامای 360 درجه‌ای از محل فرود تهیه خواهد کرد.

از مجموع مناطق بررسی شده برای فرود این فرودگر رباتیک، دو منطقه موسوم به Site J و Site C بعنوان مناطق منتخب تعیین شده‌اند.

محققان آژانس فضایی اروپا تا 14 اکتبر (22 مهر) در خصوص سایت اصلی فرود تصمیم‌گیری خواهند کرد، اما به نظر می‌رسد که Site J از شانس بیشتری در این زمینه برخوردار باشد؛ این منطقه در عریض‌ترین نقطه حدود چهار کیلومتر وسعت دارد.

زمانی که فرودگر Philae از روزتا جدا شده و راهی دنباله‌دار می‌شود، هیچ شانسی برای تغییر مسیر آن وجود نخواهد داشت.




تصویری هنری فیلای بر سطح دنباله دار



موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۳/۰۷/۱۰
آناهیتا کاظمی

روزتا

کاوشگر فیلای

نظرات  (۱)

مطلب و تصاویر جالبی بود خانم کاظمی!
دستون درد نکنه!
http://www.hegzaco.com
پاسخ:
با تشکر از بازدید شما..
نظر شما باعث دلگرمی ماست.


ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

اسکرول بار