انجمن نجوم هلال نو زرقان

انجمن نجوم هلال نو زرقان

این وبسایت تنها وبسایت رسمی انجمن نجوم هلال نو زرقان است.
مطالب جدید نجومی، گزارش برنامه های انجمن و .... در این وبسایت قرار خواهند گرفت.

مترجم سایت

 ارتباط مستقیم با مدیر انجمن آیه قرآن
بایگانی
پایگاه خبری زرقان فارس
ایستگاه بین المللی در این لحظه

موشکباران مریخ برای یافت حیات!!!

پنجشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۰۳ ب.ظ



طرح پیشنهادی شلیک‌کردن موشک‌های حامل کاوشگر به مریخ برای جست‌وجوی حیات، در حال جمع‌آوری بودجه 250 هزار دلاری است.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این ماموریت موسوم به ExoLance ،‌ شیوه‌ای ساده و ارزان برای یافتن مولفه‌های پنهان در زیر سطح مریخ ارائه می‌دهد.

دانشمندان امیدوارندموشک‌هایشان در آینده توسط یک فضاپیما به مریخ برده شوند و تحقیقاتی عمیق درباره حیات را روی سیاره سرخ آغاز کنند.

شرکت Explore Mars در ماساچوست این طرح پیشنهادی را ارائه کرده و محققان آن امیدوارند یک بار برای همیشه ثابت کنند مریخ زیست‌پذیر است. در صورت تامین بودجه، تیم علمی همچنین امیدوار است نمونه موردی‌ این موشک‌ها را ظرف 12 تا 14 ماه آینده بسازد و آن‌ها را در صحرای نیومکزیکو آزمایش کند. بسیاری از نواحی این بیابان مشخصه‌های مریخ‌مانند دارند.

این آزمایش‌ها، عمق متوسط نفوذ و همچنین پارامترهای لازم برای شناسایی حیات را ارزیابی می‌کنند. زمانی که چنین مفاهیمی با موفقیت آزمایش شوند، شرکت آمریکایی از ناسا و دیگر آژانس‌های فضایی خواهد خواست موشک‌ها را در یکی از ماموریت‌هایشان به مریخ حمل کنند.

ماموریت Exolance دارای یک سیستم پرتاب است که در اصل برای اهداف نظامی طراحی شده‌ است. این ماموریت از کاوشگرهای تیرمانند سبک‌وزن کوچک و نفوذکننده استفاده می‌کند که تجهیزات شناسایی حیات را به زیر سطح مریخ می‌برند. آن‌ها پس از شلیک‌شدن از فضاپیمای حامل با برخورد به سطح مریخ در سرعت‌های بالا به عمق نفوذ می‌کنند.

تعدادی از این کاوشگرها که شرکت سازنده آن‌ها را Quiver خوانده، داخل یک فرودگر جاسازی می‌شوند و هنگام فرود‌ آن روی سطح شلیک خواهند شد. در درون هر یک از این کاوشگرهای تیر مانند، تجهیزات آزمایشگاهی و ارتباطاتی وجود دارند تا اطلاعات دریافتی را به یک فضاپیمای مدارگرد ارسال و سپس آن را به زمین بفرستد.

تیرهای مزبور همچنین دارای قابلیت حفاری هستند و این امر به آن‌ها امکان حفر تا پنج متر را می‌دهد. تیم علمی امیدوار است در مرحله نخست، آزمایشات خود را در صحرای موجاوه آغاز کند و در مرحله دوم نیز تجهیزات شناسایی حیات میکروبی آزمایش خواهند شد.

گفته می‌شود تعدادی از ماموریت‌ها از جمله ماموریت Insight سال 2016 ناسا و ماموریت ExoMars سال 2018 آژانس فضایی اروپا می‌توانند Exolance را حمل کنند.









نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

اسکرول بار