ایستگاه بین المللی در این لحظه |
شاید ولنتاین، آن کشیش رومی هیچگاه نمیدانست که کمک او به سربازان برای ازدواج مخفیانه زمانی تبدیل بهروز "عشق ورزی" در فرهنگ مدرن غربی شود، چه برسد به جشن آن از نوع فضایی...
امسال در یک ایده خلاقانه افراد با پرداخت 500$ علاوه بر حمایت از یک طرح پژوهشی میتوانند عکس خود و فرد موردعلاقهشان را با بالن به لایه استراتوسفر برده و با پسزمینهای فضایی عکس ولنتاین بیندازند....
پ.ن: (روز عشق ایرانیان باستان (سپندارمذگان) 4 روز بعد یعنی 29بهمن ماه می باشد که تاریخچه ای بسیارکهن تر دارد)
منبع:www.spaceweather.com
خبر کشف امواج گرانشی این روزها نقل محافل اخترفیزیکی است. دانشمندان موفق شدند چیزی را که انیشتین حدود 100 سال پیش بیان کرده بود را توسط رصد و داده گیری بهطور تجربی اثبات کنند.
با توجه به فراوانی مقالات در مورد این خبر در سایتهای مختلف و جلوگیری از تکرار مکررات فقط چند لینک(فارسی 1 2 3 4 ، انگلیسی 1 2 3 4 ) جهت مشاهده بیشتر اورده شده است.
طبق معمول هر ماه در 29 ماه قمری به شکار هلال ماه رفتیم. پارامترها رویت موفقی را نوید میداد. در دقایق اولیه تجهیزات نصب و محاسبات و تنظیمات آنها را انجام دادیم و توانستیم با استفاده از دوچشمی 60*12 هلال باریک ماه را در زمان مناسبی پیش از تاریکی آسمان رویت کنیم و با تلاش 5 دقیقه ای توانستیم آن را با چشم غیر مسلح نیز رصد کنیم. و بعد از آن به عکاسی از هلال با استفاده از دوربین تلفن همراه پرداختیم.
غروب واقعی:17:43 غروب محلی:17:32
رویت با ابزار:18:00 رویت با چشم غیر مسلح: 18:05
اعضا: علیرضا رحیمی، مهیار نوری، محمدمهدی آشکار
در پی تلاشهای بیشمار انجمن نجوم هلال نو در ترویج نجوم و برگزاری طرح شبی با آسمان که دانشآموزان را با این علم زیبا آشنا میکند؛ میزبان دانشآموزان کلاس چهارم دبستان دخترانه شهید نامجو بودیم. در کتاب علوم چهارم دبستان فصلی به نجوم اختصاص داده شده(و متأسفانه در 12سال تحصیلی این تنها مقطعیست که در مدارس نجوم یاد داده میشود) به همین دلیل در این کارگاه بیشتر تلاش شد تا با کمک تصاویر، فیلم و... مطالب کتاب درسی برای دانشآموزان ملموستر شود.
به گزارش روزنامه Wall Street: سقوط شهابسنگی در محوطه دانشگاهی در هند باعث کشته شدن یک نفر و مجروح شدن 3 نفر شد. این نخستین بار است که گزارشی مبنی بر کشته شدن یک فرد توسط شهابسنگ اعلام شده است.تاکنون موارد مشابه قبلی فقط مجروحیت را گزارش داده بودند
جلسه 155 عصر دیروز بمدت دوساعت در اتاق نجوم فرهنگسرای سرو زرقان برگزار شد.
در این جلسه آقای علیرضا رحیمی به تشریح عملکرد "سامانه های پایش شهابسنگی" و آنالیز داده های ان پرداختند.
در ادامه جلسه مستندی در خصوص دغدغه جهانی عصر ما یعنی" گرمایش زمین "پخش شد و پس از آن اعضا به همفکری و تبادل نظر در این رابطه پرداختند.
19 امین شهابسنگ ثبت شده ایران، نخستین شهابسنگ آهنی ایران، نخستین شهابسنگ فارس و البته نخستین شهابسنگ سروستان القابی است که میتوان به سنگی آسمانی که توسط آقای قاسم کریمی دهناوی ثبت شده است داد. این شهابسنگ آهنی 40 گرمی که در سال 2012 کشف شده بود امسال در بولتن بین المللی شهابسنگ با نام رسمی"سروستان" ثبت شد. برای دیدن مشخصات آن می توانید روی اینجا کلیک کنید.
(عکس شهابسنگ موجود نبود)
۱۴ بهمن (روز ملی فناوری فضایی)، روزی است که ایران با پرتاب موفقیت امیز ماهواره امید در سال ۱۳۸۷به کشورهای دارای توانایی پرتاب ماهواره پیوست و امید ایرانیان را فضایی کرد. از آنجا که ورود به عرصه فضا و خوداتکایی در صنایع فضایی از آرزوهای بزرگ هر ملت است؛ دانشمندان جوان و توانمند کشورمان با وجود شدیدترین تحریم ها آستین همت بالازدند و با تلاش شبانه روزی توانستند نام ایران را فضایی کنند.
پس از ان ایران هرساله این روز را جشن میگیرد که این جشن همراه با رونمایی و پرتاب محمولههای مختلف میباشد.
با کلیک روی اینجا با مرد موشکی ایران آشنا شوید.