ایستگاه بین المللی در این لحظه |
مدیر موسسه شهدای غدیر گفت: پس از ساخت نخستین ماهواره به همت دانشمندان ایران با توجه به این که کشور ما موشک ماهواره بر نداشت به سراغ روسیه رفتیم که روسیه با کارشکنی بسیار و تحت فشار امریکا حاضر نشد ماهواره ایرانی را به فضا پرتاب کند و شهید تهرانی مقدم شروع به طراحی موشک کرد و با تلاش زیاد موتور آن را تولید کرد.
در تاریخ 14 اسفندماه 93 اتاق نجوم فرهنگسرای سرو پذیرای اعضای فعال انجمن بود تا دست آوردهای 5کنفرانس بین المللی اختفا و گرفت اصفهان که سرپرست انجمن در آن حضور داشت مورد بررسی قرار گیرد.
همچنین آقای رحیمی پروژه شان را که جز 3 مقاله برگزیده ایران شده بود ارائه کردند.این پروژه پارامترهای موثر در پیشبینی کیفیت اختفا توسط نرم افزار OCCULT4 را بررسی میکرد و خطای رصدی این نرم افزار را برظرف میکند.
از فرصتی که به عنوان مترجم پیش آمد و آقای Dr.Eberhard Riedel از آلمان (رییس سازمان ایوتا شاخه اروپا) و آقای Dr.Fahri Alicavus از ترکیه (فعال در زمینه اخترفیزیک و نجوم) را همراهی کردم. در مورد توانمندی های سخت افزاری و نرم افزاری انجمن هلال نو زرقان با آقای Riedel صحبت کردم و قرار شد ....
در ادامه همچنین تصاویری از جلسات اورده شده...
برای دیدن ادامه خبر روی "ادامه مطلب"کلیک کنید.
پنجمین کارگاه بین المللی اختفا و گرفت که از صبح فردا به مدت 3روز در اصفهان برگزار میگردد میهمان 42 نفر از منجمان نیمه حرفه ای دانشگاه ها و مراکز علمی کشور است. اساتیدی از چندین کشور جهان دراین کنفرانس شرکت دارند و قرار است که رصدگران ایرانی را با بروزترین مطالب نجومی آشنا کنند و به سوالاتشان پاسخ دهند.
آقای علیرضا رحیمی نیز با توجه به سابقه عضویت در سازمان بین المللی Iota-me در این کنفرانس حضور دارند. جهت دیدن لینک اسامی پذیرفتگان و اساتید کلیک کنید.
پژوهشکده سامانههای فضانوردی پژوهشگاه فضایی ایران در نمایشگاه فناوری فضایی علاوه بر دستاوردهای پیشین خود شامل کاوشگرهای پژوهش، پیشگام، کاوشگرهای 4، 2 و 1 و تجهیزات مرتبط به این کاوشگرها، مدلی از فضاپیمای E1 خود را نیز عرضه کرد.
فضاپیمای سرنشیندار E1 فضاپیمایی علمی پژوهشی است که برای توسعه فناوری و کسب دانش فنی با در نظر گرفتن ملاحظات مربوط به فضانورد در محدوده ارتفاع 150 تا 200 کیلومتری سطح زمین و بازگشت سالم آن طراحی، ساخت، آزمایش، مونتاژ، یکپارچه و پرتاب میشود. بر اساس مطالعات انجام شده و با توجه به الزامات اعزام انسان به فضا و لزوم دستیابی به قابلیت اطمینان مناسب، چند پرتاب فضایی از خانواده فضاپیمای کلاس E تا قبل از اعزام فضانورد به فضا لازم خواهد بود.